11 Ocak 2012 Çarşamba

SALGIN...

   Bugunlerde kimi arasam hasta :( Tabii bende ve benim ufakliklarda oyle.Izmirde cok ciddi bir salgin var ve insanlar ilaclarla atlatamiyo.Bende cumartesi gecesi acildeydim,serum verdiler ve sabah 5te taburcu oldum.Acilinbu kadar kalabalik olduguna ilk defa sahit oldum,benim gibi bircok hasta var ve onlarinda coguna serum veriyolar.Acil doktorlari ve personeli nobetci olmaktan sikayetciler cunku bu yogunlukta inanilmaz yoruluyorlar...
   Evdi hastalikti derken fircayi elime almayali oldu biraz ve atolyemde calismayi coookk ozledim,daha oncede yazdigim gibi dekorasyon isleri devam.Ustalarla calismak ne kadar zormus,her yapilan bozulup bastan yapiliyo ve 2kat maliyet.Maliyeti gecsek yorgunlugu cabasi,ama sanirim islerin sonuna geliyoruz.SON CIRPINISLAR diyorum ben buna.Pazartesiden itibaren ahsap olan urunler (kapi,dolap,laminant) sirasiyla geliyo.Bu arada mutfak cizimimi ve kapi modelimi paylasmadan gecemem :)


   Tasindiktan sonra mutfagimin fotograflarini cekip,yaptirdigimiz firmanin ismiyle beraber yayinlayacagim.Cizimde gordugunuz barin onunde uzun iskemleler olcak,yerler amerikan mutfak oldugu icin odanin devami olarak laminant olcak.Sadece tezgah arasi fayans kaldi almadigimiz ve malesef benim halaa karar veremedigim.Fikri olan lutfen yazsin (renk veya model,hatta link verebilirsiniz)...
   Kapilarim bu model ama kollari gayet sade,resimdeki kapı modelini cookk aradim ama gerek yokmus meger benim mutfagimi yapan firmada ornek varmis gorunce cok sevindim:)
   Aslinda ben hep dekorasyonun cok zor bir is oldugunu soylerdim ama yanlis soylemisim asil zor olan ustayim diyen ustalarla ugrasmakmis,evinin tum detaylariyla bizzat ilgilenenler ne demek istedigimi cok iyi anlarlar.Dusununki fayanslari bile sokup yeniden yaptiriyoruz,insaat basladigindan beri kactane usta girdiyse kucuklu buyuklu birsuru sorun cikardilar.Ev yaptiriyorsaniz siz siz olun ustalarin daha once yaptigi islerden birini gormeyi talep edin,kendine guvenen mutlaka bi referans gosterecektir,isi gormeden ise baslatmayin...
   Cok uzun yazdigimin farkindayim ama yasadigim sorunlari gun gun kaydetseydim bu postun ne kadar uzun olacagini tahmin bile edemiyorum :)))
   Umarim cok fazla ara vermeden yeni urunlerimi yayinlamaya baslarim,cunku tasindiktan sonra ilk olarak atolyemi kuracagim :)))
   Gorusmek uzere...

9 yorum:

  1. Çok güzel tasarımlar. Anadolu - osmanlı - selçuklu desenlerinden bize özgü tasarımlar da yaratabilirsiniz. Yeni yorumlara ihtiyaç var.

    YanıtlaSil
  2. zeynepcim
    merhabalar...
    sana kolay gelsin.........
    benim evimdede odamin biri atolyem oldu
    ama sigmiyorum genede:)))))
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba...
      kocaman bir odaya sigamamanin nasil oldugunu biliyorum :) sanirim cokca duzenleyici ve rafa ihtiyacimiz var :)
      calismalariniza baktim cok guzel seyler yapmissiniz ellerinize saglik...

      Sil
  3. Güle güle oturun, çok güzel gözüküyor...

    YanıtlaSil
  4. mutfağı da kapıyı da çok beğendim:) bende harıl harıl mutfak arayışındayım, çizdirmediğimiz yer kalmadı, aynı sizinkinin tarzında yaptırmayı düşünüyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. neler yasadiginizi en iyi ben bilirim heralde (basindan yeni gecmis biri olarak) ben sansliydim cunku yaptirdigim yerne istedigimi cok iyi anladi :)
      cizimden cok daha guzel oldu yakinda fotolarini paylasacagim

      Sil
    2. merakla bekliyorum:) bizde anlaştık mutfakçıyla bakalım istediğimiz yapabileceklermi:) ahşap tezgahmı kullandınız?? kullanışsız olduğunu söyledikleri için ben vazgeçmek zorunda kaldım, beyaz yada krem düşünüyorum mecburen

      Sil
    3. umarim gonlunuze gore olur :) ben ahsap tezgah kullandim,herhangi bir kullanim zorlugu yok,sadece cok sicak seyler ustune konmuyo.ocak ve nihalelerde o eksigi tamamliyo.sudan zarar gormeyecek cilayi kompresorle 3 kat attirdim,sonuc mukemmel.eger tercihinizi ahsaptan yana kullanirsaniz sorularinizi tecrubelerimle ve zevkle cevaplayabilirim :)
      kolayliklar diliyorum...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...